Meistä

HSJ-Products valmistaa metallituotteita tilauksesta

HSJ-Products valmistaa monipuolisia metalli- ja ohutlevytuotteita. Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja luoda pitkiä yhteistyösuhteita asiakkaidemme kanssa.

Huolehdimme koko valmistusprosessista suunnittelusta jakeluun asti. Myyntimme palvelee kaikissa tilauksen vaiheissa, jotta tuote ja toimitus ovat täysin asiakkaan toiveiden mukaiset.

Tavoitteemme on valmistaa laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Teemme laserleikkausta sekä putki- että tasolaserilla. Palveluihimme kuuluvat myös särmäys, hitsaus ja teräslangan taivutus. Työstämme ohutlevyä, putkia, profiileja ja teräslankaa. Valmistamme myös raudoitteita.

Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 5,8 miljoonaa euroa. Perheyrityksemme toimii kahdessa toimipisteessä: Lillbyssä ja Sisbackassa, molemmat Pedersören kunnassa Pohjanmaalla. Tuotantotilojemme koko on yhteensä 3 900 m².

Henkilökuntaamme kuuluu 34 ammattitaitoista ja monipuolista työntekijää. Konekantaamme kuuluu yksi maailman tehokkaimmista laserleikkuri, 2 särmäyspuristinta, 1 robottiohjattu särmäyspuristin, 1 putkilaser sekä 2 hitsausrobottia. Näiden ansiosta valmistuskapasiteettimme on 4 000 tonnia materiaalia vuodessa.

HSJ PRODUCTS AB

Perustettu: 2002

Liikevaihto: 5,8 mn € (2022)

Tuotantotilat: 3 900 m²

Työntekijöitä: 34 henkilöä

SERTIFIOINTI

Max materialvikt